Muka Jerawat Berminyak Sejak pregnant

Hi mommies, sejak pregnant saya mengalami kulit berjerawat dan berminyak. Hormon saya twist habis. Dari kulit kering jd berminyak dan berjerawat. Jd malu nk PAndang suami walaupun dia x kesah. Tp saya yg rasa insecure dgn kulit muka sendiri. Ada tak ibu2 sama mcm saya? Ada tukar produk muka x? Atau biarkan je sampai habis bersalin? ?

2 Balas

Betol. Sy tyme preggy pun sama.. muka teruk sangattt... smpai ibu sy lk risau tgk.. jd hitam.. tp lps bslin bkurang.. org ckp klu preggy bby girl yg jd cmtu tp sy bby boy.. hihi

normal. anak amik seri mak nya haahaha