Nk tnye produk yg bole kruskan dan putihkan kulit

Hi lps brsalin badan sy naik lps cucuk depo, kulit sy pun dah burn sdgkan dluu kulit sy putih hmm n now ada tk produk yg bole kuruskan n putihkan muka n badan?? #bantujawab #SeriusTanya

2 Balas

Takde sis. Silap hari bulan lagi mendatangkan mudarat untuk awak. Bincang dengan doktor awak. Kalau betul itu effect depo, minta tukar perancang yang lain

Keep on mkn jamu kak jaga dalaman dlu nnti luaran pon ikut cantik