kulit muka kering & kusam ketika hamil

Hai, sy mengalami kulit muka kering & kusam tambahan disekitar kwsn mulut. Boleh beri pendapat produk apa yg saya boleh guna untuk mslh ini.

3 Balas

Sama sgt mcm sy...bawah mulot hitam siap tau..menggelupas muka kering sgt2...tp da biasa..sbb anak 1st dlu pon jd jugak mcm ni..org kata anak amek seri mami dia..klua baby girl anak 1st...2nd x tau lg gender apa...tgh tggu nk scan gender dia ni...

4y ago

Xpe nt bersalin dia hilang...nasib skrg mmg kena pakai mask...tak segan sgt nak klua...😂 berkorban mummy demi baby dlm perut...

Sm dgn sy ms preggy kulit jd kering n gatal2.sy guna facial wash cosmoderm wrna biru.ok jg.pastu sy try garden of eden milk facial wash for dry skin.kulit ok jg lps pakai tu.

sama mcm sy .. malu pun ad. ingtkn sy sprg je alami kulit kering dkt bhgian bwh mulut