tips minum air gula supaya tak muntah semula

hi mommies. ada tips tak untuk minum air gula then tak muntah balik? minggu lepas minum air gula then tak tahan muntah juga. minggu ni nurse suruh repeat minum lagi 😫

12 Balas

minum laju2 jangan benti2. sekali stop mesti tekak terus kembang. pejam mata terus minum one shot. lepas minum rinse sikit mulut supaya sisa2 air gula tu tak ada. Kalau awak pergi private clinic air gula dia berperisa. sedap sikit laa kot. kalau dekat kk memang kena telan air gula warna putih. masa saya haritu pun jenuh jugak minum. tapi mengenangkan taknak ulang semula saya tutup mata minum je laju2

12mo ago

minum 1 nafas je tanpa fikir apa2... Alhamdulillah sedap pulak rasanya..tak muntah