tips minum air gula supaya tak muntah semula

hi mommies. ada tips tak untuk minum air gula then tak muntah balik? minggu lepas minum air gula then tak tahan muntah juga. minggu ni nurse suruh repeat minum lagi 😫

12 Balas

Minum tu terus teguk smpai habis jngan skit skit nnti tekak kembang 🥺 kalau masa menunggu tu rasa loya , boleh makan secebis roti kosong utk hilang rasa loya(nurse saya cadangkan) . Saya lagi 2 mnggu pon kena minum air gula untuk kali kedua . Semoga x sangkut gdm aminnn🤲🏻

3y ago

itu laa , saya baru nak miun 30/6 nii , pg dtg akt darah dlu , lps itu mium air gule , dah 2 jam bru akt darah balik bru blh mkn, sy star pkul 10 mlm dh x boloh mkn lg , smapi esok pagi dtg klink ,