pregnant 6week

hi mommies ada tak yg sma time pregnant trimester 1 ni asyik nak tidur dan cpat sgt pnat bila buat kerja ? saya perasan beberapa hri ni menyapu kejap degupan jantung rasa laju sangat . oke ke tu ?

2 Balas

Hi, utk rasa nak tidur dan penat tu normal masa awal first trimester. Mmg kalau boleh rasa nak tidurrr je kan tp yg degupan jantung laju tu sy tk pasti. Boleh refer doktor sbb kdg blh jd benda bahaya, kdg doktor kata biasa.

degupan jantung tuh sama cm sy berlaku pda 3 hr yg kuat smpai terasa sngt .. dokter ckp setres/bnyak fikiran dokter saran kan rilex