pregnant 29weeks

hi mommies , saya bila dah masuk 3rd tri ni kan . jantung ni asyik laju je ataupun orang kata macam dedo . lepastu macam penat tapi time buat kerja tak penat . time baring and duduk tu . tapi bila check bp semua okay tapi tu lah risau sebab jantungnya laju je . #firstmom #ingintahu

2 Balas

same la sy sis, jantung laju.. hari tu tnya nurse.. nurse ckp perkara biasa slgi check bp msih dlm keadaan normal so xpyh risau... klu sis sllu penat, sis kne try buat exercise sikit2 start dari skrg utk praktis diri nti lama2 sis da biasa sis akan kurang penat dan lelah, buat yg ringan2 je mcm yoga.. sbb klu x nti bila perut mkin besar sis lg penat dan cpt lemah...

normal.. nt makin dekat due makin penat