Degupan jntung laju

Sy suri rumah jdi lbih byk masa mmg kat rumah ja, skg sdg pregnant masi dlm trim1. Kat rumah pun buat krja basic n x bbrpa berat mcm msak, mnyapu, cuci kain tpi tiap kli sy buat krja walaupun cuma 1 sja misalny cuci kain cpat btul bdn pnat then degupan jntung pun laju 🥹ada x ibu2 yg sma mcm dgn sy #firstbaby #ingintahu

2 Balas

ye. betul sama juga macam saya..walau pun xbuat apa² kerja pn,jantung jd berdebar debar..better sis byk2 kan rehat ye...kalo rs mcm tu jgn paksa diri..rehat utk keselamatan kandungan

itu semua perubahan hormon. so klu rasa xselesa, rehat saja..buat mana yg mampu. sbb jntung kita bkerja utk 2 nyawa. utk awk dan kandungan.