Ectopic pregnancy!

Hi mommies ada tak yg disini pengalaman sama mcm saya? Cuba share sikit pengalaman anda and ada peluang x utk mengandung normal skira nya dah 2 kali kena??

2 Balas

Sy prnh ectopic tahun 2020....tube sblh kanan pecah teruk...emergency czer buang tube sblh kanan....tpi Alhamdulilah skrg sy hamil dh 6 bln lebih....

3y ago

Doctor ada bgtau mmang tube sblh kiri masih okay...xde masalah...msih ada harapan utk hamil lagi...tpi,bila dpt tahu yg sy mengandung lgi doctor saran kan buat awl scan dlm 7weeks........

kehamilan ektopik bahaye ni sis..sebab die berhenti dekat saluran tiub tu..

3y ago

saya punya ni ubat chemo dia bagi tp tggu 4hr kbkesanan..ow ubat urat ea