Ectopic pregnancy

Hi mommies..nak tanya ..ada sesapa yg pernah kena ectopic pregnancy/mengandung luar rahim? Brp minggu kandungan masa mommy kena detect ya?

2 Balas

sy kne masa kandungan 4w..masa tu dah sakit sangat..pun x tau masa tu tgh pregnant..masa tu mmg x jaga diri..kje,stress,penat,x jaga mkn,x jaga rehat..after kejadian tu sy jd lbeh berhati2..alhamdulillah skrg dah pregnant 5 bulan..

2y ago

Bleeding banyak tak sis

Pernah. Masa tu dah 6 minggu. Tiub belah kanan terpaksa buang. Alhamdulillah, tak smpai setahun operate dah lekat anak skrg.

2y ago

Alhamdulillah, skrg dah 2 orang ank. Lelaki dan perempuan. Dua2 bersalin normal. Doa byk2 supaya kandungan sihat dan normal. 🌹