Boleh share pengalaman mengandung kali kedua selepas ectopic pregnancy?

1 Balas

Saya lambat sikit mengandung . Dlm setahun lebih bru pregnant . Tapi Alhamdulillah , sepanjang mengandung baby sihat . Scan pun terus nampak jelas . Cuma alahan sy sangat teruk masa tu . Doc kata kalau alahan teruk tu rasa nk muntah maknanya baby sihat . Baby sy selamat lahir tapi awal pada 38weeks . Tp alhamdulillah , semua sihat and selamat . Takde masalah ape pun masa mengandung sekarang anak dah 3 tahun . And sy mengandung kali ketiga . Doakan kandungan saya selamat and lahir dgn sihat . InsyAllah kehamilan awak akan selamat and baby lahir dgn sihat mcm sy dulu . Doa banyak2

2y ago

masa awal scan tu berapa week?