Acne Muncul Semasa Hamil

Hi mommies! ada tak yang tengah pregnant and acne muncul kat muka. Ada suggestion tak nak pakai product yg bagus dan tak bahayakan janin. TQ

1 Balas

cari pr0duk fokus pada hydrating. boleh cuba soothing gel cleanser nurfella beauty, serum acne repaíring skindessert & moisturizer treatment skindessert. kalo sis berminat boleh dapatkan item ni dengan saya. ketiga2 produk ni selamat, berdaftar kkm, proven lab test & ada masuk farmasi Berminat klii link sini⤵️ https://linktr.ee/AtikahMika