Dermatix acne scar utk mengandung

Boleh tak kita pakai dermatix acne scar ni waktu mengandung. Muka breakout teruk sgt waktu mengandung ni sampai tinggal parut hitam bnyk gila kt muka. Rasa insecure sgt2

2 Balas

Cuba google safe atau tak untuk pregnancy. Kalau tak safe, terpaksa tahan la dulu dear. Nnti lepas berak, jerawat akan berkurang. It’s normal sebab hormone mengandung

1y ago

Beranak hahahahahaha sori typo 🤣🤣🤣

tk boleh. ubt2 jerawat xsesuai. sy biarkan walaupun dh teruk sgt muka ni.

1y ago

takde pkai awk. sy try pkai juga yg vegan based tp makin teruk smpai ke leher jerawat singgah. sudahnya mmg free from product smntra. masa ank 1st kejap je jerawat lpstu 2nd trimester dia surut sndri. ni pregnant 2nd..masih penuh jerawat dgn parut lg.