Baby meniarap tiap kali scan

Hi mommies, ada tak sini pengalaman baby dia meniarap bila kena scan. baby tu akan pusing balik tk ? teringin nak tgk dia baring terlentang 😅😅

3 Balas

selagi ada ruang dlm rahim awak. baby masih boleh berpusing. boleh cuba pujuk baby awak sebelom nak scan. or mkn something yg sweet.

normal.kebetulan dia tgh meniarap tu

5mo ago

dri 13 minggu lgi dia meniarap tiap kali scan skg dh masuk 17 minggu 😅 . tiap kali nak scan sy cuba pujuk baring terlentang, tetap meniarap 🤭

sama lah kita wak

5mo ago

kan. sy pun tiap kali scan mmg meniarap je dia, 12 minggu je dia baring terlentang masuk 13 minggu smpi skg ni meniarap je 😅