Boleh ke baby tidur meniarap ?

Anak i umur setahun and suka tidur meniarap bila kita terlentang kan dia nanti tak sampai beberapa minit dia meniarap balik , why eh ? I risau nak bagi dia tidur meniarap . Ni first baby and i takde banyak pengalaman soal ni sebab tu i tanya harap mommies² yg ada pengalaman tu boleh share ilmu serba sedikit dgn i. Please help me . #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

3 Balas

Anak sedara sy pun sama mcmni masa umur setahun. Skg dh 3tahun dh dia. Nmpk mcm selesa sgt dia bila tido mcmtu. 😅

boleh 🤗 macam tummy time tp make sure kepala dia x terlangkup sama just pusing kan ke kiri atau kanan je

bolehh