scan baby 22weeks

dari awal pregnancy kalau scan, baby mesti meniarap. harini saya buat details scan, baby meniarap jgk. tk dapt nk tengok mata dengan hidung dia. next scan nak buat 5d pulak. ada tipss tak cemana nak bagi baby baring telentang? 🥹

2 Balas

Masa saya buat details scan tak boleh nampak jantung. So sono(dr) saya suruh jalan for 10 minit. Saya sambil jalan luar beli ice cream makan. Lepas tu masuk scan dah boleh nampak jantung baby.. Dia dah bergerak dah tu

baby saya sampai bersalin mmg meniarap. nampak tepi muka je. dah buat camne pun gitu gak haha lastnya redha je tengok masa dah keluar