Kulit Anak

Hi mommies, ada tak mommies yang ada pengalaman anak lahir gelap tapi lepas beberapa bulan anak jadi cerah?

9 Balas

hihi .sy pun duk tenung baby sy ni..putih ke sawo matang🤭 lahir putih melepak..bibir mcm pakai lipstik...tp skrg 2 bulan lbh kdg2 nnpak cerah, kdg2 nmpk gelap..Lepas Mandi nmpk gelap sbb kulit dia bila sejuk jadi macam tksekata 😄..tp bila dh tksejuk jadi cerah balik .tkpelah baby..mama pun biasa2 je..cerah kulit je..ikut papa sawo matang pun encem 😍