turunkan bacaan kuning baby

Hi mommies. Ada petua tak untuk turunkan bacaan kuning baby?

15 Balas

kejut baby setiap 1/2 jam bgi susu ..baby kuning ni mmg kerap tdo. nti kira berapa kli dia kencing & berak .. lagi kerap lagi cepat baby tu turun kuning . lagi satu klu duduk kampung org dlu2 pakai kayu taun . tapi pokok tu mmg susa nk jumpa klu duduk bandar . baby sy dekat sebulan kuning tk turun2 Alhamdulillah lepas tu terus tkda kuning .