Sakit kelangkang

Mommies ada pengalaman sakit kelangkang teruk tak? Terutama sekali masa baring.. sebarang pergerakan memang sakit!

7 Balas

Biasa dh tu sis...makin bnyak bulan makin sakit sampai nk jalan pom xnak sbb sakit sgt..tgh menanti ari ja ni😌doakan sy spaya cepat2 bsalinn aaammmiiinnn...lagi 1weeks5days due date

saya sakit juga, baru 6 bulan... tapi lepas minum susu 3 gelas sehari, kurang dah sakit dan cramp betis.. kena minum susu byk2.

4y ago

Betul. Selalu klau sakit2 mcm tu kita kurang kalsium . Bg yg tak suka minum susu maybe boleh mntak suggestion dari doctor utk beli pil kalsium dkat farmasi..

Tgh alami dari perut 4 bulan sampai skrg 7 bulan..mmg sakit sgt klu nak beralih waktu tido..

Penah,rse seksa sgt,minta suami urutkn betis,in shaa Allah leh krgkn

Ada...kalau time tido nak pusing tu mmg sakit sgt huhu...

Kalsium/susu ambik tak setiap hari?

Tgh alami skrg ni 😢..#32wks