Sakit celah kelangkang

Normal ke smua mommies kalo 27 weeks sakit celah kelangkang??kalo nak bangun atau bergerak rsa sakit

5 Balas

sama , sy 32 week . bangun tidur paling sakit . lepastu sakit tumit . lepastu sakit pinggang dia rasa macam tercabut 😅 . bila tidur tak selesa sangat sekejap pusing kiri sekejap pusing kanan sedar sedar dah pagi 🤣

Normal tu awak, baby makin besar akan menekan bahagian bawah kelangkang kita. Kalau sakit tak tahan or ada tanda darah. Boleh refer dr terus 😊

normal..biasa sya mngurut baiki kedudukn baby..cri bidan brpngalaman la..

nrmal sis..x slse rjuk doc trus

normal