BUKU PINK 17 WEEK

Mommies ada pengalaman buka buku pink usia 4 bulan tak (17 week) anak second Nurse marah tak ? Anak first saya tak de masalah.

22 Balas

Suppose kena buka sebelum 12 w kan? Pengalaman saya anak no2 ni.. Pergi Kkia masa 10 w.. nak buka buku pink.. Kena marah dgn nurse sbb lewat dtg.. even kandungan n anak 1st xde masalah.. Dia ckp kalau dtg 10w bukan cek terus masa tu. dia akan bg appointment 2-3 w lps tu.. Means dah lepas 12 w.. pastu dia ckp, next anak no3, jgn buat mcm ni dtg lewat.😅