Nak buka buku pink, 14mggu. Second baby.

Hai mommies . Nak tanya n minta pendapat semua. Kandungan dah usia 14mggu last week nak buka buku pink . Lepas tu nurse bagi appointment bulan feb. Kiranya nak tggu sebulan lagi baru dpat appointment utk buka buku pink . Masa tu nanti usia kandungan dah masuk 19mggu macam dah lambat sngat. Boleh ke pergi klinik luar nak buka buku pink ? Help me mommies semua. 🙏🏻

1 Balas

swasta pun boleh rasanya, then nanti minta jela sambung kkia

2y ago

Oh ok . Thanks ya. Tkda la risau sngt fikir tak check kandungan selama mnunggu appointment kan .