lambat buka buku pink

Ada tak yang buat buku pink 16@17 mggu dkt sni ? Xkena mara ka ?

27 Balas

Saya mengandung 9 week dah buka buku pink senang doktor nak cek kandungan kite ada masalah ke tak.. Lagipun untuk kebaikan ibu dan anak kann.. Kalau buka buku Pink lambat memang kene Bebel gan nurse la cite dia.. Jadi tahan telinga je la ok..

Sya ank ke2 ,,buat buku pink umur kndungan 6bulan x sdar mngandung sbb lama x mngandung hahahah lgi pun kitaran haid mmang x menentu,ank prtama 2007 ank ke2 2019,,ank ke2 ni suami baru

Saya buka time 16 minggu haritu tak kena marah pun cuma kena bebel je hahaha buat pekak je.. Tapi better kalau buka awal so doctor boleh pantau kesihatan kandungan kita

Sy buat awl . Sbb awl2 gndung trimeter ptma dh hyprem teruk . Kluo msuk hsptl . Tpaksa la buat awal . ^_^ .. ni gndung kli kdua . 5 weeks . Nk buat buku pink awl ..

Tak kena marah, tapi seeloknya buka buku secepat mungkin so nurse/doktor boleh detect kandungan ada masalah kesihatan/kecacatan atau tidak semasa kehamilan.

saya buat 16w . sbb tak tau pregnant . tu pon nurse tanya sbb apa mai bukak buku lmbat . kalau ada alasan kukuh tak apa . jgn saja nak buat lmbat .

Saya pernah buka buku masa 15weeks dekat kk shah alam..so far okay je..terus bawak ke doctor untuk scan semua..

Saya 16w baru buka buku Pink... Akak terkena nurse yg baik...... 😃Tgk nasib kita lerrr sis....... Kann

Sye nak msok 9 minggu dh tpi tunggu 4bulan kandungan nk buat buku 😅 agak” kena mrh tak?😅

Sy masa ank prtama kndungan 25minggu baru buka buku pink dtr tk bising pun tp nurse je bising..