Buka buku pink

Mommies semua buka buku pink week berapa?

19 Balas

pergi klinik masa 4 week . nurse kata awal lg. nanti dia wsp bg tarikh tu je.pstu balik . pstu ada tnya nurse kt wsp blh tk mkn acid folic appeton dia bg blutick je . trlupa tnya msa p klinik sbb mula2 kan , bkn tahu apa sgt. bila balik google bru trbca kena mkn acid folic. msa tarikh buka buku pink 8 week p klinkk nurse tanya mkn acid folic tk . jwp tk mkn sbb wsp nurse tk bls. dia ckp haritu dia ada bg acid folic klinik . mna ada nurse bg apa2 ubt😅. so kt sini dh tau pregnant pergi je trus klinik ckp nk buka buku pink buat tarikh appoiment pstu tnya blh mkn vitamin or acid folic tak. or kena mkn yg klinik pnya

1y ago

tempat saya tak dak plk bgtau apa. takde jumpa doc kesuburan pun

saya buka buku minggu ke 4 ....yg ni anak no 3 anak no 2 tak sempat buka dah gugur ...buka buku awal depa jaga dari awal kehamilan...

4 minggu, pergi sbb nak sahkan kehamilan je. Terus KK suruh bukak buku terus senang. 😅

10 mggu sblm buka better call dlu buat appointment then tnya apa doc yg prlu di sediakan

Kalau saya 8 mnggu .. sbb saya ad sejarah keguguran 2 kli .. so dorng pntauu awal

Kat KK sy mesti buat appointment dulu n kandungan 8 minggu keatas

Saya 11 week bru bukak buku sebab repeat scan utk confirm pregnant

8weeks..sblum tu buat tmu janji dulu..

7 week.. Pernah keguguran sebelum ni..

Saya minggu ke 9 buka buku