BUKU PINK 17 WEEK

Mommies ada pengalaman buka buku pink usia 4 bulan tak (17 week) anak second Nurse marah tak ? Anak first saya tak de masalah.

22 Balas

tadah je lh telinga sis..sbenarnya masa nak buka buku je nurse bising2 tu .nnti dh check up biasa xde Nye nurse nak bising dh..

Kwn sy jd mcm ni sbb dia xtahu pun dia pregnant tahu pun dh 4 bln mcm tu,, tadah je lah telinga,, dh lahir pun bbynye anak no3

scan pada 12 weeks tu penting sbb tu nurse pesan jgn lebih dari 12 weeks.. klau rasa leceh g gov, boleh ja buka dkt swasta .

sya buka buku pink anak second ni msa sebulan da bby dlm perut 🤣 nsib la nrse x mara dornh fhm sbb keadaan mual masa tu

saya bukak 17w. sebab tak sedar pun mengandung. Panas juga telinga, tp buat muka bodoh je la. Kang dilayan naik angin.

sy pergi masa kandungan dah 5 bulan..terpaksa sbb tarikh temu janji tu je ada..nasib nurse x marah

anak 1st saya buka buku 14w 2nd 10w macam saya misi tak marah sebab irregular period huhuu ..

Nurse xkan marah cuma kne ingt la tarikh last period...tu je😊

saya bukak masa 12w pun dr bebel, dia cop late booking,ank 2nd

Saya buka buku 7 bulan sis. Hihi alhamdulillah nurse xde marah