Cecair Coklat

Assalam smua. Nk tnya normal ke klau kita ada kluar cecair wrna coklat yg mcm keputihan tu tapi wrna coklat cair. Dah jmpa doktor dia cakap mybe sbb tlalu lasak or keja berat. ??

1 Balas

Spotting mmg akan klua klu kita x jaga betul2. Saya spotting smpi nk masuk 3 bulan. Kandungan fragile smpi usia 4 bulan. Jadi peringkat awal mmg kne jaga betul2. Elakkan angkat berat, terlalu penat. Bersama pon x digalakkkan. Saya x bersama smpi kandungan 4 bulan. Atas nasihat doc.

8mo ago

Sekarang Kandungan Dah Berapa Week