24 Weeks

Hi mommies, ada kah mmy 24weeks dah tau gender baby apa? Jom share sbb sya belum scan gender lagi ?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sya 20week 4day dah tahu gender baby ๐Ÿค—๐Ÿค—. Mula2 g berurut kt bidan kampung, bidan tu ckp anak awak lelaki ni. Tghari tu terus g scan, & dktor ckp baby boy. ๐Ÿ˜‚Dh lahir dh pon. Baby dh nak 10 bulan.

Post reply image

Dapat tgk dah. Cuma kdg2 baby nak main2 sembunyi. Ada yg tak nak tunjuk, ada juga terkangkang nak tunjuk. Mcm saya 25 weeks, belum buat detail scan lagi.

4y ago

Betul tu sis. Yg penting baby sihat. Kalau tak mggu ni @ mggu depan nak pg scan. Tp lebih kepada nak tgk kesihatan baby. Gender tu laki ppuan pun suka.