Gender baby

Hi momies !! Korang scan gender baby masa brpa weeks ?? Jum share 😙#firstmom

15 Balas

Saya time 19 weeks kat kk, nmpk gender tapi tak clear sbb monitor scan kk tu brg dah lama. Tak puas hati pegi swasta cek time 21 weeks buat scan details terus baru rasa lega nmpk semua👍🏻

2y ago

Ye sis hahah doktor tu sendiri kata suruh buat scan di swasta ye, sbb dia pon tahu monitor scan kerajaan tu tak clear. Tu yg saya buat di swasta😁

20 week ke atas konfirm clear.. Sy baru nak buat detail scan & sex scan 4hb nanti.. Huhuhu Sy tak kisah baby girl or boy.. Janji sihat fizikal mental

29 weeks sbb klinik ltk syarat mst 28 weeks ke atas bru boleh scan sbb suami nk scan 3d

Sy scan 19week nmpk bebird🤣dr sndri yg excited nk scan gender 🤭

sya try 20mggu nmpk tp x sure lgi , then 24mggu baru nmpk jelas..

Alhamdulillah,saya scan gender time 26 weeks sekali buat detail scan..

2y ago

detail scan buat kat kk jugak?

Sy 19w dh scan. Elok baby terkangkang tunjuk. 😅

2y ago

comel , nmpk bebird 😂..

Hehe saya scan on 24weeks nampak bebird dah 🤣

31w detect gender masa buat details scan.

saya scan gender baby dalam 26week..