GENDER BABY

Morning mommies/bakal mommies.. Saya due 24 June 2023 💕 Ada kat sini yg dah tahu gender baby? Jom share2 🥰 #firstmom #firstbaby

29 Balas

Edd 22 June tapi blm tahu gender. Plan nk scan kt sonobee awal bulan depan 😁 Kat kk doctor scan laju, takde inform pasal gender. Just monitor jantung baby, pergerakan & perkembangan shj. Ada yg due June yg dh start beli brg baby tak ? Better beli skrg atau tnggu 6 bulan ke atas ya #1stmomtobe

1y ago

sy due 21.6, tinggal nk beli set mandian bby dgn brg keperluan sy dlm pantang je..baju bedung semua byk guna yg kakak dia je..

last week scan excited nak thu boy or girl tp doktor cakap dia tutup kemaluan dia. next week dah set app utk scan swasta utk check gender. kalau tunggu kkia 28w baru ada scan lg.

1y ago

Wahh.. malu2 ni biasa girl 🥰

Saya scan hospital nmpk lelaki .. lps tu bln ke 6 scan sonobee jelas nmpk boy lps tu mls nk scan dah … pkai amik yg tu je .. tggu ari due 3/6 masuk wad 2/6 ☺️lg 25 hari je

last week scan private clinic doctor bgtau mcm girl.. x jelas sangat sebab baby kepit kaki.. nanti masuk 30wks sy nak try scan lg skali hehehe 🤭🤭

1y ago

Hihihi.. tke care sis.. kita smua excited 😆

esok saya nak scan gender baby sekarang 23w 4d. excited nak tahu gender baby nak beli barang kalau tak scan gender nanti semua barang belli pinkkk. 😂

1y ago

Hihi mesti excited kan.. nnti share2 la result kt sni 😘

sama lah due date kita. tpi sy 23 June 23. hehehe. aritu buat detail scan. nampak pistol. 😂😂 tpi doc ckp. dtg balik 28weeks. tgk balik. 😂

1y ago

Hihi congrats.. sy pun ingt nk repeat scan jgk ni. Hritu scan private doc ckp burger.. tkut tetiba keluar keris haa ghisau

Sy scan dekat kk doc kate boy .. tapi sy x berape yakin sebab doc scan cpt gle 😂 nk repeat scan dekat klinik swasta bulan depan..

1y ago

Tau takpe.. takpe lah melabur sikit utk tgk baby.. lagi2 first baby dia punya excited tu lain maciamm😂😂 tp tulah doc kk scan cpt sgt mcm ade kerja kawin plk yg dkejar nye🤣

Saya scan 19 minggu doktor kata tak nampak lagi gender. Esok 20 minggu scan kk. Harap2 nampak gender nak shopping brg baby ni 😂

1y ago

Sama sis.. 19 weeks tk nmpk lg.. pstu repeat scan masa 20weeks 4 days doc ckp girl 🥰

saya scan rituh susah nk cari sbb tali pusat dia tutup kemaluan dia..cari punya cari doc nampak 3 line..baby girl katanya 😁

1y ago

Alhamdulillah.. happy for u sis.. sama kita scan dic ckp girl 🥰

sy scan kat clinic private 18minggu doctor cakap boy. tp scan kat kkia 23minggu, doctor cakap girl haha

1y ago

nanti la 26mggu pegi scan lagi kot. nk tunggu lebih clear hehe