lendir putih jernih

hi mommy kalau keluar lendir putih jernih tapi tak bercampur darah tu tanda nak bersalin jugak ke? #39weeks2days#firstbaby #seriusnanya

9 Balas

Sebelum waktu period ada keluar mcm keputihan coklat muda tapi tak banyak, macam 3titis ja macam tu. Saya lewat 2 hari period, cek upt tapi still one line. Ka kena tggu 1week lagi?

sy pn kluar lendir putih ,klau keputihan sy sikit je kluar xde byk cmni.. mse ank no 3 kluar jgk mucus plug tp cmpur drah so tgh konfius skrg ni

ni tanda bersalin.. 7hb saya dpt tanda ni pagi.. lpas tu otw ke hospital pecah plak ketuban.. masuk hospital cek mmg dah 5cm..

2y ago

Banyak ke keluar lendir macam telur putih itu sis sebelum air ketubah pecah?

iye. xlama lg mgkin start contraction/air ktuban pecah/ bleeding. get ready ye.

mucus plug- ya tnda nk bersalin

2y ago

perlu ke hospital segera ke kalau keluar tanda tu?

Yup tanda nk brsalin dah tu..

sama mcm saya, pegi hospital dh 3cm..

saya pun macam tuh

#tolong jawab