scan bawah

Hi momies.sy tgh kusut. Betul ke org kata scan bawah pun kene buat masa pundi kencing penuh? Sy sepatutnya prgnant 6 weeks. Tp tadi doc scan atas ,n xsure yg tu kantung o tak sbb kecik sgt.masa tu pundi kecing penuh. Bila scan bawah, pundi kencing saya dah kosong sbb sy minta ke toilet skjap..bila scan bawah lgsung xnampak apa.

12 Balas

Scan bawah biasanya kena kosongkan pundi kencing. Pastu selalunya dah nampak. Ikut pada org yg scan jugak. Yg pandai kejap je jumpa.