Scan tak nampak

Haritu 5w scan nampak kantung. Then spotting 2 minggu. Scan semula 7w4d tak nampak. Sono kata pundi kencing tak penuh, scan tak nampak 😢 Risau. Scan sbb nk pastikan bby ada & ada denyutan jantung… pernah alami tak? Share pls #firsttimemom

1 Balas

biasa je. mmg bwh 8w normally nmpk kantung, depends on bdn. nnti lgi 2w boleh repeat scan. ade org 12w bru nmpk bby + heartbeat.

2y ago

Oo yeke. Okay. Sbb sy risau, haritu nmpk, smlm tak nampak apa-apa pula 😞