28 minggu

Hi momies,kandungan saya 28 minggu tapi ade tompokan darah warna coklat keluar.normal ke atau ade masalah dgn baby.saya risau sangat2

40 Balas

saya pun masa bangun tido pagi,kencing pertama ada darah..normal ke tak ye? sebab saya da pergi hospital..doc da test air kencing n cek bukaan jalan tp semua ok..tp Tula bile masuk 28mgu bgun tdo,kencing pertama mesti ada darah sikit.. ad sape² macam saya tak

2y ago

pergi hospital kerajaan k swasta? klu kerajaan diorg lbih details skit. klu check up dkat KK pun lbih details Dr swasta