28 minggu

Hi momies,kandungan saya 28 minggu tapi ade tompokan darah warna coklat keluar.normal ke atau ade masalah dgn baby.saya risau sangat2

40 Balas

sis ade pegi Hospital x masa kejadian.. Saya berlaku jugak mcm nie, pagi tadi..siket sngat hanya tompokan kecil.. Xde rase sakit pape pun buat msa skrg. Baby pun gerak..Maaf bertanya..

aslmualaikum saya ari ni kndungan 28minggu4hari tadi berjln tiba2 mcm air kkuar bila nk tukar seluar nmpk mcm ada lndir putih sekali ada kah tu normal saya risau xada apa2 kn

nak tnya klw dah 28 week bru sedar ada bby msih blh buka buku pink kh tu??

2y ago

Bolehh, pergi daftar..

28 minggu hii semua , kandungan saya 28 week 2 hari , normal ke . kerap mengerass , tapi rasa jer baby aktif dlm perut . risau pulak dia main mengeras 🥺

2y ago

hehe mengeras tu sbb dia duk pusing2 . jangan risau.

pergi check hospital..mcam sy 26 mmgu mcm tompok darah lekat kat seluar..p check uri duk bawah tp tahap 1..nasib p awai.

Hai nak tnyee. 28week normal ke tak kalau x rasa kuat sgt baby tendang. Rasa dia gerak biasa2 je boleh di kira satu gerakkn x

sy nok tnye klu uri duk bawah ye akk pusing blik tk masa untuk melahirkan..se AG air ketuban banyak ni

7mo ago

Sis better jgn pusing kt bidan risau apa ii jdi kt baby… misi kt kk pesan jgn pusing… takut andai pusing ii baby uri terbelit baby jenuh… kalau kt hspital xpe dpa ad alat… bleh emergency ceaser ….nih apa yg misi kk pesan pada sya laa

saya jd tak lalu mkn semula.. vitamin mkn tapi rasa loye nk muntah .. paksa juga mkn.. walaupun sikit 2..

sya Siang mlm baby aktif sya nak tdo pun tak blh...sya tdo suka berpeluk dgn suami terasa anak ya tendang papa ya

lps sya blik hospital dtg blik lendih warna merah sya tak g pun hospital takut kena thn Dan bersalin paksa