darah

Momies2 ....mlm tadi ada darah keluar time buang air kecil ,lepas tu ari ni pun ada...tapi tak bnyak la...sikit2 je...kalau ke hospital kerajaan ...doc akn terus masuk ultrasound dlm rahim ke mcm mana ....kebetulan pulak sekarang ni makan pelam,masam2 je...nasi kurang lalu makan

1 Balas

Klo scan di abdomen xnmpk, mmg akan wt tvs (transvaginal scan/menerusi vagina shj). Xmasuk dlm rahim pun. Even swasta pun scan bwh klo xnmpk scan atas.

5y ago

Saya pon mmg xsuka tvs. Tp since dpt nurse ada ajar cmna nk kurgkan rse ngilu tu, saya ok sikit. Mmg kna relaks spya xrse sakit. Kna tarik nafas dan hembus msa doktor scan.