Keluar Darah Sikit2 Mcm Keputihan

Hai morning mommy's semua.. Normal ke preggy 30 weeks ada darah Sikit2 mcm tu.. Terkejut tgok tadi masa buang air kecil ada darah Sikit2 dkt panties tp xsakit... Baby main2 kt dlm ni pon ok je... Sapa penah jd mcm ni... Ptot ke kena pegi jumpa docter?

5 Balas

terus pergi hospital.. sy macam sis jugak kena tahan ward sebab suspect uri bawah. jangan buat main bleeding third trimester ni. penat dah usung perut tu..

4y ago

Ye ke.. Takut pulakk dgr.. Darah coklet mcm ni pon bahaya rupanya.. Thanks mommy kongsi pengalaman😊

kena p hospital check.. sy ank no. 2 dulu mcm ney jgak..

4y ago

Yea sama jugak la ngan kite.. Ni preggy ank no 2 jugak..masa preggy yg first xmcm ni pon... Anyway thanks mommy👍

Refer doktor sis..

Better refer dgn doc

4y ago

🤗

Jmpa doc sis