Asam

Hi momies.. Sape kat sini mmg since pregnant asyik nk mkn asam jer...

Asam
44 Balas

saya xmkn masam 😥 tp teringin nk mkn.cma perut tak tahan.

5y ago

Sis mcm sy, tgok org mkn msm sy nak jugak.. Mula mgidam, tp dpt secebis pun dh xpee.. Ptu mulaa laaa pedih perot, tp sy mkn je klo tringin,mkn sikit buat hlg rasa mgidam 😄😄 ini mna nk dpt buah kundang muda ni 😰

Sy bla tgok bnda yg masam jd terliur. Bla mkn xtara mna pn .

5y ago

Mkn Sekdr hilang teliur je lah kalau mcm tu..hehe

Mkn buah takpe sis jgn jeruk²..bnyk bhn pengawet..

Sama...selalu mkn mangga masam tu...👍👍👍

Ngidam buah sentol jeruk...dpt jugk

Sy suka makan asam... Huhuhu

Saya suka manissss ja haha takut gdm 😭😭

5y ago

Ouhh yer ke... Sy anti maniss... Xleh telan maniss.. Heheh

Buah yg hijau tu buah ape ye?. 😊

5y ago

Waahh.. Sedap tu... Kalau tmpat saya panggil buah kundang hutan

Buah apa ni? Mcm sedap ja

alahaiii nak skit siss 😭😭

5y ago

hahah hmm 😩😩