Asam

Hi momies.. Sape kat sini mmg since pregnant asyik nk mkn asam jer...

Asam
44 Balas

Pengalaman sy mgandung ank laki.. Mesti teringin makan makanan masam.. Klu ank ppuan suka hat manis je.. Klu teringin manis masam.. Agak2 kembar ke ek.. Hehe.. Gurau jek..

Same sis..nak yang masam² je..beli kueh tiow ade rase manis² skit pon sy dh tolak..potong selera 😅 lagi kn minum air gula..pening terus 😂

Ngidam buah kundang , argh sedapnyaaaaa 😭 susah nak carik buah tu , kena tunggu musim la apa la 😂 , haih sabarr jelahh hahahaha

Sy obses dgn oren..kalo satu hri xdpt boleh meroyan haha dlu suka asam2..tp xelok kalo bnyk sbb leh rndhkn hb..better amek oren sunkist..

Sy.. Sedapnye.. Sini xde jual lg buah tu😭😭😭 dh cri jgk.. X jmpe.. Sy mkn jmbu btu dgn oren sunkist je.. Xdpt Asam bleh nngs

5y ago

Duduk area jb, tanya online semua dah soldout

Hehe..sy plak suka yg manis2 je sis..mulut ni asyik terasa nk makan manis2 je..sblum preg xsuka pun bnd2 manis ni..hehe

Saya jg sk mkn yg jns asam.. Preg yg kedua sk sgt mkn jns asam.. Yg pertama sk plak yg manis.. Lagi musim mangga... Alahai....

5y ago

Masa suka mkn asam tu dpt baby boy or girl sis.. Yg manis tu pulak dpt boy or girl.. Hehe

sy suka masam2.. mangga . epal hijau . anggur hijau . masa mula2 mengandung dpt rasa buat sentol ni .. sedap nyeeee

Sy ni da masuk 23 minggu bru berahi ke asam. Tapi more to kuah2. Asam pedas, asam laksa kuah laksa. Ah sedapnyaaaa

5y ago

Lately ni laksa sy minat sgt... Aishh... Selra mkn asyik berubah jer

Hai.. Saya prgnn mmg x suka masam2 bila makan jadi pedih perut.. Tgok org lain makan sedap je