Asam

Hi momies.. Sape kat sini mmg since pregnant asyik nk mkn asam jer...

Asam
44 Balas

Sama la kita.. Sy pon suke makan asam, buah2 yg masam.. dalam beg, dlm kereta akan ada asam..

Saye da lame ngidam buah sentol tak dpt2 😭😭😭 area melaka sape tahu mane nk dpt

allah sis.buah ni dr mnggu lps lg sy tnggu.xsbar nk tnggu kakak dr kg bwk buah ni esok.

5y ago

Ouh yer ke.. Ha dh dpt esk tu.. Mkn puas2

Sy...🙋tpy skrg husband dah xbgy mkn jeruk..dia ckp kesian kat baby...,😔

Sya x suka la pula mkn yg masam2 ni ..klau makan sayuran dan biskut sya suka

Sy dlu pun bgitu jgak... Tapi nurse ckp tak boleh mkn bnyk... Sbap Hb sy low.. hehe

5y ago

Ouhh... Xelok eak kalau hb low.. Stakt ni alhamdulillah hb sy masih ok..

Sy teringin nk buah warna kuning xdpt2...sis boleh Pm x Lau ada sy nk beli

sy suka masam²🤭🤭..alahaii nikmatnye dpt makan ahahahah

5y ago

mekasih info sis👍👍

Tringin nk buah hijau tu.. Puas mncari x dpt2..

Buah setar....sedapnya,sy lg suka msam2,bt ubat loya...