kk takde suruh?!

hi momies nk tnye lh kk saya takde suruh pun kira bby kick tu mcm mn ye?

14 Balas

Dulu nurse sy pun pernah lupa ingatkan. Sy tanda je terus dlm buku pink. Study sendiri mcm mana nk buat. Next appointment tu saya bgtau nurse sy dah buat sendiri sbb nurse tak pesan, dia ckp sorry sbb lupa & bagus sbb sy dah buat. Kalau jd pape nurse tu takut dipersalahkan sbb terlepas pandang nk ajar patient

kalau nurse tempat sy, dia tak marah pun kalau call tanya dia.. Cuba awak call.. Sambil tu awak rekod dekat buku juga.. macam sy dulu, rekod dekat hp dulu.. ye la, dekat ofis takkan nak pegang buku pink selalu..sabtu ahad baru ada masa tulis dekat buku pink.. hehe..

klau kk sy start 28w dah mula kira.klau nurse x bgthu.awk tnye n ckp la jgn awk pun diam je.nnti tnye nurse awk semula call ke atau whatsp dia.mkin nurse pun lupa.

contact balik nurse yg attend sis. normally by 28w dah start count kick. sis tick je guna apps kick counter atau tulis dekat mana² kertas

sis monitor ja.. kira gerakan baby.. mana tau cek up nt nurse buka helaian kat buku pink tu.. sekurangny sis ada buat...

inject kancing gigi dh buat? biasa lps inject nurse suruh kira dh

4w ago

mggu 28 slunya dh start kira...masa nk cek 2 mggu skli dh start...

sy tye nurse sy dia kata 28 minggu bru start kira

spttnya start 26 weeks dh start kira sis

30w, misi lupa lah tu. Boleh kira sekarang

1mo ago

*keras - kertas

skrg bpe week? dan last checkup brp week?

1mo ago

skrng dh 30 week last cekup 28 week