baby kick

Salam hi nk tnye Klau jenis yg badan berisi brpe week ye bru dapat rasa bby kick and nk tnye MCM mne kita nk tau itu bby kick or tak ye skrg sy dah 22 weeks #firsttimepregy

2 Balas

Sy bdn biasa, boleh rasa around 16w. Tp sepupu yg berbdn besar sikit even 24w belum rasa lg. Tp as long as cek up baby semua ok xde mslh 😊 jgn risau. Nnt akn rasa jgk

Saya ank first .. bdan biasa, 23week nk msuk 24week bru terasa sikit2 .. kta misi isi perut tebal, lmbat dpat rasa