Ventriculomagely

Hi momies. Nak tanya ada yg experience ventriculomagely sblm ni tak? tadi scan dkt kk cakap macam ada air dalam kepala baby. then dr suruh refer hospital. Tapi nak tunggu appoinntment dr seminggu lagi tapi hati ni dah resah sangat 😂 Haritu buat details scan dekst private takde cakap apa pun. okay ke semua. If ada momies yg pernah experience ni share share la ye

Ventriculomagely
1 Balas

kalau sis nak kpstian.. lbih baik g swasta.. nnti drg tu akan cek btul²