Baby kuat tido

Hi momies, nak tanya normal ke baby tiba2 jd kuat tido. Kdg smpai kejut nak bg mandi n susu pn dia tkmao. Dia nangis2 nak tido balik. Kdg tu dh 3 jam dia tk minum. Paling lama skrg ni 5 jm tk susu. Kdg bg jgk minum susu walaupun dia minum dlm mata terpejam. Lps sendawakan bru bg dia tido balik. Kdg tu straight je tido. Pagi ptg malam sama. Baby 5bulan.

Baby kuat tido
2 Balas

Mcm anak saya sis Klau xkejut xnk bangun Klau bangun pon nangis nk tido blik xthu nk buat mcm mne

5y ago

Anak saya lepas baik demam naik biji2 merah owg ckp demam campak skrng dah baik yg saya pelik tido tido terus kdng nk bagi susu pon xnk saya PON xthu ape masalah skrng nie..