ubat kuatkan rahim

Hi momies, Ada sesiapa yg consume ubat kuatkan rahim ke? Pernah keguguran sebelum ni dan sekarang tengah pregnant. Kena makan ke ubat tu?

9 Balas

Ubat ni kena dptkan prescription drp doc dlu bru blh consume. Sy pn pnh gugur 1st pregnancy. Lpstu 2nd pregnancy 8w ada brown discharge dan baby masa tu agak kecil drp sptutnya. Doc cdgkan ubat tu mkn dlm 2 minggu dan bed rest je. Mmg klu mkn ubt tu rasa mengantuk je..lepas 2 minggu hilang spotting. Alhamdulillah skrg dh 31w.

2y ago

hai sis.. boleh tahu sis mkn ubat apa ya utk kuatkan rahim.?