Betul ke aspirin bole menyebabkan miscarriage

Salam hai momies semua, sy nk tnya ada x dkt sni yg penah mkn aspirin mse 1st trimester, doc bg sy aspirin suruh mkn smpai 37week skrg sy bru 8week..sy tkt nk mkn sbb ada trbaca yg aspirin kne amik mse 12weeks n side effects bole mnyebabkn miscarriage/pndarahan ..doc bg ubat ni sbb sy ada history miscarriage 2x, ini pregnancy sy yg ke3, sy tkt nk mkn tkt apa2 jd dkt baby..sbb mse scan baby suma ok, jntung pn ok..sy cuma nk dia selamat kami tggu yg ketiga ni agak lama.. #1stimemom #advicepls #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

x makan lg bhya...sy kna makan sjak 8 weeks...skang da 34 weeks..Alhamdulillah smua ok je

4y ago

awk ade history miscarriage jgk ke sis..sy dh call beberapa doc td..atas saranan dia sy pn mkn jgk..doakan semua okay ya..n nk tnya sis, kalau mkn ni mmg akn rse pning, nk muntah n so on ke