risau

Jika dilihat d kalendar tu dh 8week...jntung ni msih brdebar2 trtnya2..semasa 4week sy ada prgi klinik..dn sy bgthu doc ..sy x prsan sy dh hamil...dlm msa 4week tu sy dn kwn2 ad pkatan nk trunkn berat bdn...sy jogging.sy zumba.siap mnum jus yg kononnya bntu trunkn brat bdn tp dh bgthu kt stu yg org yg hamil x blh minum...adoii...doc kta xpe slgi xde apa2 tanda...nk scan doc kta kcil lg xnmpk pn klu 4week...tp skrg dh 8week...hajat dihati ahad nnti nk pi kk...tp rasa lmanya ahad nnti?.. yg pliknya sy xde apa2 tanda mcm morning sickness ke atau apa2 lah...cuma cpt lapar n pnt phtu kerap kncing ..mgkn sy byk minum air kot... Itulah yg mbuatkn sy risau...sbb xde rasa apa2 mcm pregnnt sy yg 1st dlu... Hrp2 mbsr dgn semprna lah dia dlm rahim ibunya ini? ada siapa2 prnh alami mcm sy x...?

risau
1 Balas

lain pregnancy lain tandanya maybe rezeki anak 1st merasa loya morning sickness bagai masuk anak 2nd biasa ja rasa pulak ada tu maybe 1st trimester belum rasa, masuk 2nd baru nk jadi mual bagai ke rezeki laa sis, ibu hamil ta semesti kena hadap morning sickness bagai tu baru nak kata hamil kan, semuanya pembawakan dan rezeki kita masa hamil tu

4y ago

Ha'ahh kn... sy jgk mhrp rzki sy la tu xde2 loya2 ke apa....