KELIRU😌😌😌

Hi, mom2 semua .. nak cerita skit . Pd 1hb period sy late . N sy try upt 2hb result positif . Pegi klinik 2hb, klinik cek negatif . Balik dr klinik , doktor saran kan guna clearblue plus upt, n result positif pada hari yang sama cuma jam yang berbeza .. point sy ni, just nak tanya adakah sy mengandung? Ada sesiapa yang serupa dengan saya ?

KELIRU😌😌😌
8 Balas

UPT clearblue sangat sensitive dengan pregnancy hormone.. insyaAllah ada rezeki sis.. kadang2 upt di clinic jenis murah yang tak sensitive, only detect pregnancy hormone bila dah tinggi..semoga dipermudahkan !! :) the line is so clear no doubt insyaAllah !!