period delay

Period delay dah 5 Hari... Tapi Tak rasa apa2 pun.. cramping ada on off... I belum check upt takut sakit hati tengok nanti ... Sbb sblm due date period chck upt negative... Lepas tu period delay Tak berani nak check... Pls advise ?

4 Balas

Mcm saya, saya last period hari pertama 2/5/23 pastu prtghan bulan 5 tuh saya rsa letih yg tramat, asyik nak tdur jaa…tpi xde simptom lain pun… cuma saya rsa letih asyik nak tdur, dan 27/5/23 sy try check upt, double line, tpi xclear… saya ulang check 28,29 dan 30/5 alhamdulillah positif… saya tau pregnant before tarikh period seterusnya… alhamdulillah skrng dh 3bulan

klu risau baru 5hari tunggu la 2minggu lagi normal la klu check tetiba satu line benda tu semua satu proses laa satu pengalaman utk kita semua org lain 2 3 tahun hadap satu line tu sis klu ikut sedih, sakit hati kita, org lain lagi lama hadap perasaan tu sis tapi kena sentiasa positive dan sabar laa

4y ago

Nak double confirm after 2 weeks delay period ye sis baru check upt

Tunggu 3month after this.. period xdtg jgk tu blh la check upt.. I dlu mcm ni ..berharap sgt2.. last2 period delay i ignore ..smpai partner tnya "eh..u x period.?".. baru the i beli upt and realize.. wow...

4y ago

Seriously 3 bulan baru check upt? Ade ape2 perubahan pada diri x sepanjang tempoh tu?

sama macam saya. sya da berapa hati lewat. tapi tak berani nak cek upt. sya berjaga2 je n tak bersama degn suami dulu. oww ya cramping on off yg awak rasa tu macam mana? sakit mcam senggut tak?