Assalamualaikum, kalau mcm ni +ve tak? Sy check 2x double line dua tu..mohon share sapa pena alami🤗

Mom to be soon, InshaAllah

Assalamualaikum, kalau mcm ni +ve tak? Sy check 2x double line dua tu..mohon share sapa pena alami🤗
19 Balas

kalau ikutkan spttnya dah 4weeks kiraan doc.. cumanya msa test air kencing lg hritu, naik mcm dlm pic sy pos tu la, dia msih samar juga.. so doc kata tggu 2minggu bru check smula.. tp kalau kdaan sy msih spotting ni mmg kena g klinik lah trus.. tq sis🥺 mudahan ada keajaiban, sy dan suami lama tggu cahaya mata🥺🥺

In shaa allah awak positif tu. Sama mcm saya masa first2 test upt samar2 je mcm tu. Klo guna yg clearblue punya brand akan nmpak jelas line dye. Takpon awak boleh terus refer kt dr cuma dorg xkan scan sbb bby baru lg xkan nmpak mcm saya jgk haritu. Now saya preggy 6w2day da. Take care ye jgn lasak2 baru sngt tu. ☺️

2y ago

mudah mudahan apa sy alami skrg still normal🥰 Aamiin, semoga baik baik ja utk kita. tq sis, take care tau😊

mmng pregnant tu sis. tahniah🥰. macam sy dlu test awal jgak, bila rasa badan lain macam, mual tiba2, terus cek, padahal awal lagi cek, period delay pun belum lagi hahaha excited nk cek. bila cek sama2. kakak ipar kata sbb awal lagi, next week klau cek confirm pekat🥰

2y ago

inshaallah semoga ada rzeki saya dan suami menimang cahaya mata.. doakan saya ye🥰 tq sis😘

wlaikumslm..ye ... positif tu..tpi kandungan masi awal sebb tu samar2.. byk kan rehat jgn buat kerja berat & klw lpar kerap tu makan ya . jgn puasa dlu ♥️

2y ago

alhamdulillah, ini pngalaman prtama tak berpa tau sgt.. klu skrg mmg kerap lapar😂 tk dpt puasa lg😢 btw terima kasih sis mimie sudi singgh jwp❤

sama mcm saya sis, lepas tu saya pergi check klinik dr cakap baru 4weeks. lepas 5-6 hari dari pergi check dkt klinik line makin terang.

waalaikumusalam nampak positif tu sis , nk confirmation sis boleh rujuk klinik kesihatan terdekat

2y ago

baik, inshaAllah.. tq🤗

awal lagi tu samar ja. nanti seminggu test lagi. tahniah ya. jaga diri bebaik

alhamdulillah..jga diri jga kndunga yer sis..jgn lasak2..tahniah💝👍

2y ago

sama2 sia

tggu dlm 2@3 hri nnti line tu akan pekat..mcm sy mula2 line samar2

2y ago

aminn..insyallah..

alhamdulillah.. tahniah bakal ibu.. jaga diri dan kandungan baik²

2y ago

alhamdulillah, hrp bgitulah hendaknya penantian sgt lama.. ni yg sgt di nanti2 kan.. inshaallah, terima kasih sis neena🤗