Pregnant 🤰 atau tak?

Assalamualaikum ibu².. Nk tya, klo mcm ni +ve ke sbb sy nmpak mcm ada double line, tp 2nd line tu mcm samar2...

Pregnant 🤰 atau tak?
7 Balas

Tahniahhh ada tu insyaAllah 😄. Sy dulu pun mcm ni belum lewat period pun lg tp tergerak hati nak cek. Tibe2 terkejut naik samar2. Esok pgnya buat lg. Makin hari makin terang hihi. Tp jgn pergi scan lg sbb mmg susah nak nampak even buat tvs scan. Tggu dah 2-3mggu dari date lewat period baru gi scan ye.

10mo ago

Alhamdulillah 🤲... Semoga bby menempel dengan kuat atas izin Allah. Terima kasih sis 🥰

semoga Allah permudahkan segala urusan sis okay...sy hrp sy Pon dpt berita gembira mcm sis ni jugak satu Hari nti 😊

10mo ago

amin² ya rabbal alamin...sis dah lama ke delay period?

Sy nmpk double line..ada dh tu..take care..tahniah🫰🏻

10mo ago

Alhamdulillah 🤲 klo ada, terima kasih sis 🥰

Sis dh lewat period ?

10mo ago

Alhamdulillah 🤲 sis 🥰🥰🥰 Result sy +ve.

yee double line. tahniah. 🥰🥰

10mo ago

Amiinn 🤲, Alhamdulillah terima kasih sis 🥰

Ada tu

10mo ago

Amiinn 🤲, semoga dia menempel dgn kuat kalo ada, terima kasih 🥰

Tahniah

10mo ago

Alhamdulillah 🤲, +ve la kn sis 🥰